Dierenpark

Ontdek het kleine Dierenpark Het Hulsbeek naast ons terras.

De ingang van dit kleine dierenpark vindt u direct naast ons terras. Hier ziet u onder meer wasberen, wallaby’s, alpaca’s, struisvogels en meer. Het is een kleinschalig park waardoor het overzichtelijk is en de dieren van dichtbij te zien zijn. 

Het dierenpark heeft veelal verharde paden waardoor het park ook met een rolstoel of kinderwagen goed te bezoeken is. De entree bedraagt € 2,- per persoon.
Facebook dierenpark Het Hulsbeek


AFRIKA EXPEDITIE


Speel de Afrika Expeditie bij Restaurant Klein Afrika! Deze interactieve expeditie neemt je mee door Afrika. Je komt van alles te weten over de dieren en de planten die er leven, maar ook over het werelddeel zelf. De expeditie is een leerzame ontdekkingstocht voor avontuurlijke kids (maar natuurlijk ook voor hun ouders!) door Dierenpark Het Hulsbeek.

Haal in ons restaurant een QR-code op om de app te kunnen openen. De kosten voor de expeditie zijn € 3, dit is inclusief toegang tot het dierenpark! Tegen inlevering van de QR-code bij terugkomst ontvang je ook nog eens €1,- korting op jouw kindergerecht. Wanneer ga jij op expeditie?