Kidsclub

Voor de kinderen is er van alles te beleven!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, gaat u natuurlijk met de kinderen naar Restaurant Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan. Hier kunnen de kinderen zich uitleven terwijl de (groot)ouders in alle rust kunnen genieten van het diner. Maar er is meer... zo vindt u naast ons terras een klein dierenpark Het Hulsbeek met onder meer wasberen, wallaby’s, struisvogels.


Tijd voor een feestje!

De verjaardag van uw kind vieren bij Restaurant Klein Afrika? Dat kan! Onderstaande arrangementen zijn geldig vanaf 8 kinderen.


Arrangement wasbeertje € 9,00 (max. 2 uur)
Kinderpannenkoek naturel, onbeperkt ranja en waterijsje.

Arrangement Afrika € 11,00 (max. 2 uur)

Keuze uit een van onze kinderpannenkoeken of friet met frikandel/ kipnuggets, onbeperkt ranja en waterijsje.
Het wasbeertje Naturelpannenkoek
De leeuw Pannenkoek met spek
De giraffe Pannenkoek met appel
De struisvogel Pannenkoek met rozijnen
De zebra Pannenkoek met ham en kaas
De olifant Pannenkoek met nutella

Deze arrangementen zijn ook leuk om te combineren met het dierenpark Het Hulsbeek welke bij ons restaurant ligt. De entree hiervoor is € 2,- p.p. Of bezoek het superleuke speelbos bij Recreatiepark Het Hulsbeek waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen en buitenspelen! Het speelbos is op loopafstand van ons restaurant en is gratis toegankelijk.