Ons restaurant & dierenpark zijn rolstoeltoegankelijk
reserveer online

Pannenkoeken & meer

Voor ieder wat wils om je vingers bij af te likken.

Bij ons kunt u genieten van de lekkerste pannenkoeken en natuurlijk meer. Of u nu kiest voor een klassieker zoals de pannenkoek met spek of kiest voor een van de specialiteiten, ze worden allemaal met de grootste zorg gemaakt door de collega's in de keuken. 

Wilt u iets anders? Dan vindt u op onze menukaart en op onze seizoenkaart een breed scala aan vlees- vis- en vega gerechten. Heeft u al een keuze kunnen maken?


Pannenkoeken & meer....
er is van alles te beleven!


Na een fijne dag op Het Hulsbeek, gaat u natuurlijk met de kinderen naar Restaurant Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan. Hier kunnen de kinderen zich uitleven terwijl de (groot)ouders in alle rust kunnen genieten van het diner. Ook organiseren wij eigen Kidsclub programma's en andere activiteiten.

Maar er is meer... zo vindt u naast ons terras dierenpark Het Hulsbeek met onder meer wasberen, wallaby’s, struisvogels.