Ons restaurant & dierenpark zijn rolstoeltoegankelijk
reserveer online

Voor de kinderen

Kidsclub
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en vind jij knutselen het allerleukste om te doen? Of hou jij ontzettend van koken en bakken? Kom dan lekker meedoen met onze Kidsclub!
Op de woensdag gaan we knutselen en op de vrijdag gaan we lekker creatief eten en drinken. Bij iedere activiteit krijg je natuurlijk ook wat lekkers te eten en te drinken. Het worden heerlijke middagen!
Klik op de rechterknoppen voor de verschillende programma's van de Kidsclub! 

Voor de kinderen is er van alles te beleven!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, gaat u natuurlijk met de kinderen naar Restaurant Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan. Hier kunnen de kinderen zich uitleven terwijl de (groot)ouders in alle rust kunnen genieten van het diner. Maar er is meer... zo vindt u naast ons terras dierenpark Het Hulsbeek met onder meer wasberen, wallaby’s, struisvogels.


Afrika Expeditie

Speel de Afrika Expeditie bij Restaurant Klein Afrika! Deze interactieve expeditie neemt je mee door Afrika. Je komt van alles te weten over de dieren en de planten die er leven, maar ook over het werelddeel zelf. De expeditie is een leerzame ontdekkingstocht voor avontuurlijke kids (maar natuurlijk ook voor hun ouders!) door Dierenpark Het Hulsbeek. Haal in ons restaurant een gratis QR-code op om de app te kunnen openen.