Voor de kinderen

Regent het? Niet getreurd, want we hebben een gezellige binnenspeelruimte met speel- en tekentafels. Dus lekker binnenspelen en eten? Dat kan bij restaurant Klein Afrika! 

Daarnaast zijn we bezig met het realiseren van een fantastische binnenspeelplaats voor kids! Houd onze social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrend deze realisatie.

Voor de kinderen is er van alles te beleven!

Na een fijne dag op Het Hulsbeek, gaat u natuurlijk met de kinderen naar Restaurant Klein Afrika. Heerlijk smullen van de verschillende pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. Van zoete en hartige pannenkoeken tot smakelijke vlees- en visgerechten. Dit restaurant is zoveel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant!

En dat geldt niet alleen voor de menukaart. Er is namelijk ook een grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan. Hier kunnen de kinderen zich uitleven terwijl de (groot)ouders in alle rust kunnen genieten van het diner. Maar er is meer... zo vindt u naast ons terras dierenpark Het Hulsbeek met onder meer wasberen, wallaby’s, struisvogels.


Afrika Expeditie

Speel de Afrika Expeditie bij Restaurant Klein Afrika! Deze interactieve expeditie neemt je mee door Afrika. Je komt van alles te weten over de dieren en de planten die er leven, maar ook over het werelddeel zelf. De expeditie is een leerzame ontdekkingstocht voor avontuurlijke kids (maar natuurlijk ook voor hun ouders!) door Dierenpark Het Hulsbeek. Haal in ons restaurant een gratis QR-code op om de app te kunnen openen.